Cukorbetegek Budapesti Egyesülete

Betet banner 320-150

Banner 320x150 px

Diab-Pont - a cukorbetegek webáruháza

Elérhetőségeink:

Címünk: 1053 Budapest, Kálvin tér 5.

Levelezési cím: Budapest 1463, Pf. 863

Telefonszámunk: 06-30-933-3974

Email címünk: iroda@cbe.hu

1% adó felajánlása

A Cukorbetegek Budapesti Egyesülete a betegtársak és hozzátartozók támogatását kéri tevékenységéhez az SZJA 1%-nak felajánlásával.

 

Cukorbetegek Budapesti Egyesülete
Adószám: 19025379-1-41

 

Köszönjük!

A 77 Elektronika Kft. pályázatának célja a cukorbeteg gyermekek részére szervezett gyermektáborok támogatása. Jelen pályázati kiírás hozzá kíván járulni a 2014. évi nyári táborok sikeres megszervezéséhez és megvalósításához, valamint a cukorbeteg gyermekek edukációjának erősítéséhez.

Erre a célra a 77 Elektronika Kft. mindösszesen évi 2 millió Ft-ot biztosít. A pályázatot bárki benyújthatja, aki gyermektábort kíván szervezni cukorbeteg gyerekek számára. Az elmúlt évekhez hasonlóan játékos programot, vetélkedőt is biztosítunk a táborban résztvevők számára, melynek időtartama előreláthatóan 3-4 óra.

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

  • a tábort szervező intézmény/szervezet megnevezése, címe, azonosítási száma, adószáma, alapító okirat/cégkivonat másolata
  • a tábor helyszíne és időpontja
  • a tábor programja
  • a résztvevő gyermekek létszáma
  • a résztvevő gyermekek életkora
  • a kísérők/felügyelők létszáma
  • a tábor költségvetése
  • az elmúlt 3 évben a 77 Elektronika Kft-től kapott támogatások felsorolása
  • a tábor szervezéséért felelős személy elérhetősége (telefon, mobiltelefon!, e-mail cím, levelezési cím)
  • időpont megjelölése, hogy a 77 Elektronika Kft. programját mikor tudja a tábor fogadni.

A pályázat benyújtandó postán vagy e-mailben:
77 Elektronika Kft. (1116 Budapest, Fehérvári út 98.) vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel: „Gyermektábor pályázat"
A pályázatok beérkezési határideje: 2014. április 30.

A tábor megrendezését követően köszönettel várjuk rövid fényképes beszámolójukat, melyet elhelyezünk a Tartsd a szintet Facebook oldalunkon!

A 77 Elektronika Kft. a pályázatokat önállóan bírálja el, a benyújtott pályázatok közül saját mérlegelése alapján választja ki azokat, amelyeket támogatásban részesít. A támogatott pályázatok számát, az egyedi támogatás mértékét a 77 Elektronika Kft. önállóan, saját belátása alapján határozza meg. A 77 Elektronika Kft. kizár minden felelősséget, a pályázatok elutasításából származó következményekért. Amennyiben a pozitívan elbírált pályázó nem rendezi meg a tábort, köteles a támogatás összegét visszafizetni. A pályázat benyújtásával a pályázó a jelen kiírásban foglalt feltételeket elfogadja.

Budapest, 2014. március 31.

Zettwitz Sándorné
ügyvezető igazgatóhelyettes