Cukorbetegek Budapesti Egyesülete

Betet banner 320-150

Banner 320x150 px

Diab-Pont - a cukorbetegek webáruháza

Elérhetőségeink:

Címünk: 1053 Budapest, Kálvin tér 5.

Levelezési cím: Budapest 1463, Pf. 863

Telefonszámunk: 06-30-933-3974

Email címünk: iroda@cbe.hu

1% adó felajánlása

A Cukorbetegek Budapesti Egyesülete a betegtársak és hozzátartozók támogatását kéri tevékenységéhez az SZJA 1%-nak felajánlásával.

 

Cukorbetegek Budapesti Egyesülete
Adószám: 19025379-1-41

 

Köszönjük!

A már hagyománnyá vált Diabess - Györgytea Napon az előadók és tanácsadók idén is várják a cukorbeteg és nem cukorbeteg látogatókat. A rendezvény, mely a Cukorbetegek Világnapja alkalmából kerül megrendezésre, számos érdekes témát tartogat: a cukorbetegség alternatív kezelési módja mellett a gyógyteák -és növények világába is betekintést nyerhetnek a látogatók.

A rendezvény kiemelt témája a cukorbetegség és szövődményeinek - mint például a retinopátia, azaz a látás romlása - megelőzése, kezelése gyógynövényekkel. Emellett szó lesz még a gyermekeknek adható gyógyteákról, a leggyakoribb európai gyógynövényekről, és az egészséges gyógyító táplálkozásról is.

Az előadások utáni nyilvános tanácsadáson a hallgatóság kérdéseket tehet fel Gyuri bácsinak, a bükki füvesembernek a gyógynövényekről, a cukorbetegségről vagy akár egészségünk védelméről.
Lehetőség nyílik továbbá egyéni konzultációra Gyuri bácsival és lányával, Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeutával is. Idén is az érdeklődők rendelkezésére áll tanácsaival Dinnyés András magneter és Kőrösi Gyula manuálterapeuta.

Helyszín:
2013. november 9. szombat 13.00 - 19.00
Budapest, ELTE Kongresszusi Központ (XI. kerület, Pázmány Péter sétány 1/a, Konferenciaterem)

Bővebb információ a programról:
http://www.cukorbetegseg-kezelese.com/hirek/Diabess-Gyorgytea-Nap-2013-november-9/51/